Ervaring en lessen volgen

Met haar bevlogen en bijzondere manier van lesgeven, leert Renée kinderen vanaf 4 à 5 jaar kennis te maken met het muziekinstrument. Op een speelse manier gaat ze mee in de wereld van het kind door het vertellen van verhaaltjes. Door haar jarenlange ervaring als violiste en pianiste heeft Renée een interessante, fantasievolle en vooral gezellige manier van lesgeven, waarbij zowel jong als oud verbaasd zal zijn over hoe snel ze een instrument leren bespelen.

Viool leren spelen

Heeft u altijd al een passie gehad voor het bespelen van een viool, maar heeft u geen idee of u er gevoel voor heeft? Droomt uw kind ervan om al dansend viool te leren spelen? Renée de Jong helpt jong en oud op weg.

Piano leren spelen

Noemt men u vingervlug en heeft u er altijd al van gedroomd zélf die persoon achter de piano te zijn? Pianiste en violiste Renée de Jong biedt zowel u als uw kind (vanaf 4 à 5 jaar) een plek achter haar piano aan, om net zo goed te worden als zij.

Proefles

Wilt u graag piano of viool leren bespelen maar weet u nog niet zeker of dit wat voor u is? Er is altijd de mogelijkheid om voor € 7,50 een proefles te volgen. Wanneer u er daarna voor kiest om door te gaan met de lessen, wordt dit bedrag van het lesgeld afgetrokken. De kosten hangen af van het aantal te volgen lessen.


Neem contact op met Renée via 06 53897880 voor het volgen van lessen. Deze kunnen vanaf ieder moment worden gestart in zowel haar vorige woonplaats Lelystad als bij haar thuis in Vlagtwedde.

Informatie over de lessen

Wilt u piano leren spelen? De lessen van Renée zijn zo ingericht dat u huiswerk mee krijgt en dus thuis op een piano of keyboard kunt oefenen. Bent u meer geïnteresseerd in de viool als instrument, dan kunt u deze huren, ongeacht de vorm of het formaat.